Insectendoders van TerrasXXL

Home / Insectendoders van TerrasXXL

Genieten van een zomerse avond zonder insecten 

Het zomerse weer is heerlijk en nodigt uit om in de tuin te eten, te barbecueën of gewoon gezellig met een drankje buiten te zitten. Helaas zijn er altijd rustverstoorders. Denk hierbij eens aan muggen, mieren of wespen. Gelukkig biedt Terrasxxl oplossingen voor dit probleem.

Insecten

Je hebt in principe drie soorten insecten. Ten eerste degene die je nooit ziet, ten tweede degene die erg goed zijn voor ons welzijn, denk hierbij aan bijen en vlinders en verder degene die blijkbaar als opdracht hebben tot last te zijn, zoals muggen en wespen. Wie de pech heeft een mierennest, zeker als het vliegende mieren zijn, in de tuin te hebben, wordt daar niet vrolijk van. Nou is het simpel om insecten dodende strips aan te schaffen, ware het niet dat deze vaak zeer giftige stoffen bevatten, die niet alleen de insecten in de problemen kunnen brengen. Dus, liever niet, maar wat dan wel?

Eurom

Gelukkig biedt Eurom een aantal producten die niet schadelijk zijn voor de mens of de natuur, maar lastige insecten waaronder vliegen geen kans geeft. U hangt een Eurom Fly Away 13 Outdoor in de tuin en binnen korte tijd is de overlast ten einde. Deze elegante lamp trekt door haar licht en UV-straling insecten aan. Ze is makkelijk schoon te maken en gaat jaren mee. Voor binnen is er de elegante Fly Away Glue 11 die met een lijmstrip werkt. De strip is eenvoudig te verwisselen en is kindvriendelijk, omdat er geen chemische middelen gebruikt worden. Deze lamp kan dus ook op kinderkamers gebruikt worden, zij het dat het handig is ze zo te plaatsen dat, met name kleine kinderen niet met de lijmstrip kunnen spelen. Ook al zijn er geen chemische middelen gebruikt, de dode insecten zijn misschien interessant, maar zeker niet om mee te spelen. Doordat hij hangend gebruikt kan worden, kan dit vermeden worden.

Insectendoders

Voor gebruik in winkels, eetgelegenheden of keukens is er de Eurom Fly Away Metal 40-2, die door zijn grootte en het extra reservoir voor lokmiddel, prima helpt insecten aan te trekken. Dankzij de hoge spanning worden ze snel gedood. Daarbij geldt dat de lamp zo werkt dat er geen stank of andere overlast ontstaat. Deze insectendoder kunt u ophangen of gewoon op een verhoging neerzetten. Dit type kan een ruimte tot 200 m2 bedienen. Soortgelijke apparaten zijn er ook voor kleinere ruimtes. Al deze apparatuur is milieuvriendelijk en energiezuinig. Zo verbruikt de Metal 40-2 slechts 53 watt. Meer informatie vindt u bij Terrasxxl, waar u tevens met eventuele vragen terecht kunt.

Hygiëne

Naast overlast is er nog een andere belangrijke reden voor de aanschaf van insectendoders, namelijk hygiëne. Soms is er zelfs een derde reden, namelijk het voorkomen dat er opnieuw behangen of geverfd moet worden. Wat betreft hygiëne geldt in zaken waar met voedsel gewerkt wordt, dat insecten uit den boze zijn. Zij brengen ziektes over en iets wat u zeker niet wilt, is dat uw klanten ziek worden van uw producten. Denkt u verder eens aan de overlast die muggen kunnen veroorzaken. Een kleine mug houdt twee volwassenen makkelijk een nacht uit de slaap. U hoort het gezoem, maar vindt nergens een mug. Totdat ze op de muur zit en u vol uit kunt halen. Daarna is het gezoem over. U weet dat u niet meer gestoken kunt worden. Probleem is echter dat de schone muren zo langzaam vieze, niet meer weg te krijgen, vlekken gaan vertonen. Dat kan dus makkelijk voorkomen worden.

Insectendoder van Eurom TerrasXXL