Lampen van Gacoli

Home / Lampen van Gacoli

Mooie buitenverlichting lastig aan te brengen?

Een prachtige tuin, balkon, terras of oprit wilt u graag goed belicht hebben, voor een extra bijzondere uitstraling van uw woning, erf en tuin. U weet alleen niet wat u met de ruimte kunt en hoe u bijvoorbeeld elektriciteitskabels aan moet leggen. Het is vast een enorm gedoe en u denkt waarschijnlijk dat hiervoor de gehele tuin overhoop moet worden gehaald…

Geen aanleg nodig

Geen stress! Met de design tuinlampen van GACOLI is dit in het geheel niet nodig. U kunt eenvoudig de tuinverlichting realiseren waar u van droomt, zonder aanleg van allerlei snoeren en kabels. GACOLI werkt namelijk op zonne-energie. De lampen zijn overal gemakkelijk te plaatsen en kunnen bij een verhuizing ook weer simpelweg worden meegenomen en verplaatst.

 

Zonlicht wordt omgezet in LED-verlichting

De lampen nemen energie op uit daglicht d.m.v. de speciale EMU: Energy Management Unit, deze zet zonlicht om in LED-verlichting. Dit betekent nooit meer elektriciteits-en installatiekosten voor uw tuinverlichting. GACOLI zorgt voor een krachtige solar buitenverlichting.

 

Hoe werkt deze verlichting precies?

De lampen halen al hun energie uit de natuur via een solar systeem. Elke lamp bevat een eigen geïntegreerde zonnecel en wordt opgeladen door het daglicht. Ook wanneer het bewolkt is laadt de lamp zichzelf op. Met een afstandsbediening, schakelaar of schemerschakelaar kunt u de lampen aan en uit zetten.

De vele voordelen van deze tuin verlichting

Duurzaam, gemakkelijk en prettig in gebruik. In een mum van tijd zorgen de prachtige design buitenlampen voor een gezellig en sfeervol border of terras. Bovendien is deze buitenverlichting in verschillende smaakvolle modellen verkrijgbaar. Daarbij bent u geen avonden kwijt aan technische details of het moeten uitpluizen van de gebruiksaanwijzing. Deze verlichting is op eenvoudige wijze snel weer te verplaatsen of te verwijderen. Handig voor wanneer u gaat verhuizen of hebt bedacht dat u het anders wilt.

Bestel de mooiste buitenlampen op TerrasXXL

Bekijk op TerrasXXL welke tuin verlichting het beste past op uw terras, balkon, entree, parkeerplaats of tuin. Koop de selectie die u graag wilt. Wilt u de schutting belichten? Of juist het looppad, de vijver, of de borders. Deze buitenverlichting heeft een mooi design, is duurzaam en comfortabel in gebruik. Alle tuinverlichting kan gerust het hele jaar door buiten blijven, want is weerbestendig. Na plaatsing heeft het praktisch geen aandacht meer nodig. Bij TerrasXXL is uw tuin verlichting snel besteld en geleverd! Haal de lampen uit de verpakking en zet deze in elkaar. Geef ze de plek waarvoor ze zijn bestemd. Voor de rest hoeft u alleen nog maar te genieten van het buitenleven, door de gezellige, warm witte verlichting van GACOLI.

Gacoli Tuinverlichting TerrasXXL