Schaduwdoeken van Nesling

Home / Schaduwdoeken van Nesling

Dankzij een schaduwdoek van Nesling beschermd tegen te veel zon 

We krijgen steeds vaker en steeds langer te maken met hittegolven. Dat levert veel mooi weer op, waarvan velen optimaal profiteren. Jammer genoeg betekent het echter ook dat de zonnestraling, en dan met name de schadelijke Uv-straling tegenwoordig vaak heel hoog is.

Bescherming

Om van het prachtige zomerweer te kunnen genieten, hebben heel wat mensen en met name baby’s en kinderen extra bescherming nodig. Soms helpt alleen een hogere factor zonnebrandcrème niet. Dan is het tevens van belang om in de schaduw te zitten en te spelen. Dat geldt voor de tuin, maar misschien nog wel meer voor balkons en terrassen, want hier kan de warmte niet weg. Gelukkig biedt Nesling grote schaduwdoeken aan die als een groot dak boven de plek waar kinderen spelen gespannen kan worden. Het schaduwdoek is als zeil of als vierkant verkrijgbaar en heeft een oppervlak tussen 12 en 16 m2. Het is in verschillende kleuren te verkrijgen, zodat het in iedere omgeving past. Het grote voordeel van schaduwdoeken is dat ze bijna 95% van UV-straling filteren, waardoor degene, die er onder zit met een hele kleine stralingshoeveelheid te maken krijgt. Op die manier kunnen kinderen en mensen met een gevoelige huid toch van de zon genieten.

Terras

Het mooie zomerweer verandert het leven, want dankzij de zon gaan mensen massaal naar buiten. Eten gebeurt steeds vaker in de tuin. Ook als er geen barbecue aan staat, is het te mooi om binnen te gaan zitten. Doordat je snel gewend raakt aan deze Zuid-Europese gewoonte, zul je snel geneigd zijn ieder moment dat je naar buiten kunt, volop te benutten, zelfs als het ‘s avonds iets kouder begint te worden. Overigens is hier een mouw aan aan te passen, want naast schaduwdoeken vind je bij Nesling ook terrasverwarming en heaters.

Zomers aanbod

Dankzij het zomers aanbod van Nesling kan vanaf nu iedere zomer van elk moment genoten worden. Het schaduwdoek beschermt namelijk niet alleen tegen de zonnestraling en zorgt voor schaduw, het is makkelijk te bevestigen, te verplaatsen of mee te nemen naar bijvoorbeeld de camping. Het is van polyester, waardoor het makkelijk schoon te houden is en windbestendig. Koop je een waterdicht schaduwdoek dan kun je zelfs bij lichte regen lekker in de tuin of op het balkon zitten. Wordt het iets frisser, dan is snel de terrasverwarming aangezet. Heaters zijn ideaal voor feestjes, zowel buiten als binnen. Tegenwoordig staat iedereen buiten te roken. In weer en wind. Daar komt dus een eind aan, want dankzij de heaters kun je buiten roken zonder meteen te vernikkelen.

Zomers genot

Als er iets is waar de meesten mensen reikhalzend naar uitkijken, dan is het de lente en de zomer wel. Wie echter geen veranda of wintertuin heeft, zal er bij minder weer voor Dreamsail serie moeten kiezen. TerrasXXl heeft een ruime aanbod aan schaduwdoeken.

Schaduwdoek Nesling TerrasXXL