De tuin sfeervol inrichten met tuinverlichting

De tuin is ongetwijfeld één van de belangrijkste onderdelen van een woning, juist omdat u die zo gevarieerd kunt inrichten en er een gezellige plaats van kunt maken. Er zijn tal van manieren om de sfeer in de tuin naar een hoger niveau te tillen en de juiste verlichting, verwarming en uitrusting kiezen is daar hoe dan ook van essentieel belang bij. Het volgende overzicht geeft u een beeld van wat die mogelijkheden bij TerrasXXL allemaal zijn!

Een sfeervolle tuin met prachtige tuinverlichting

Verlichting is in de tuin al even belangrijk als in de woning zelf – juist daarom dat het aanbod aan soorten tuinverlichting dan ook uitgebreid is. Van subtiele, moderne lampen zoals de Checkmate van Gacoli tot Monroe Pendant hanglampen, het gamma is erg uitgebreid en geeft u de kans om de atmosfeer in de tuin of op het terras zoveel aangenamer te maken.

Daarbij is er keuze tussen verschillende productreeksen, zoals de Manhatten reeks, de Nomad serie, de Checkmate productreeks en nog vele andere. Allemaal hebben ze een stijlvol, modern uiterlijk dat uw terras of tuin meteen in een ander daglicht plaatst – ook ‘s avonds!

Terrasverwarming tijdens de koudere dagen: meer comfort creëren is eenvoudig!

Wat als u nu ook op de wat koudere dagen wilt kunnen genieten van uw terras of sfeervolle tuin? In Nederland is het weer niet altijd even stabiel, maar het zou zonde zijn om daardoor altijd binnen te moeten vertoeven. Terrasverwarming is de oplossing! Dankzij een heel gamma aan verschillende terrasverwarmers is het mogelijk om zelfs op de koudere dagen en avonden gezellig met vrienden of familie buiten te vertoeven en te genieten van het samenzijn.

Zo zorgt de Area Lounge Heater voor een optimale verwarming van het terras zonder al te veel plaats in te nemen. Als u het echter wat avontuurlijker wilt, dan kunnen de Cosiconcrete vuurtafels of Cosidrum vuurtafels met hun opvallende ontwerp misschien uitkomst bieden. Dergelijke verwarmers hebben wat meer van een open haard die buiten geplaatst kan worden en staan dan ook garant voor een gezonde dosis gezelligheid. Tenslotte zijn er ook tal van beschermhoezen voor verwarmingselementen en staanders voor kleine verwarmingslampen zoals de Tafelheater!

Het onderhoud van uw tuin, een essentiële factor

De sfeer van een tuin of terras aangenamer maken betekent natuurlijk niet alleen dat u die van de juiste uitrusting voorziet. Ook het onderhoud van de tuin speelt hierin een belangrijke rol en dat is precies waar de TerrasXXL onderhoudsproducten voor dienen. Het aanbod gaat van grote, handige bladblazers waarmee u in korte tijd het gazon blad-vrij kunt maken, tot een elektrische onkruidbrander die ongewenst onkruid snel verwijdert en de tuin zoveel gezelliger maakt.

Ook hogedrukreinigers behoren tot het aanbod – het perfecte gereedschap om vuile plekken op de terrasvloer te verwijderen en gasten een nette indruk te geven van uw tuin en terras. Tenslotte zorgen producten zoals slanghaspels, verlengkabels en onkruidborstels ervoor dat uw tuin sneller en eenvoudig onderhouden kan worden. kan worden. Want dat is nu eenmaal erg belangrijk om een gezellige sfeer te creëren!

Sfeervolle Tuin TerrasXXL