Goede tuininrichting voor optimale ontspanning!

Als je na een dag hard werken of na het sporten thuiskomt, is er niets fijner dan relaxed in de tuin zitten. Genietend van een licht alcoholisch drankje of een frisdrank en uzelf opwarmend aan de namiddagzon, kijkt u uit over uw achtertuin. Om op zo’n moment écht te kunnen ontspannen, moet die achtertuin dan wel leuk ingericht en goed onderhouden zijn. Zonder onkruid, met leuke attributen en accessoires. En natuurlijk het liefst met een ontspannen terras waar je ook, zonder je te schamen, vrienden en familie kunt ontvangen. Zonder een mooie tuin- en terrasinrichting komt er van echte ontspanning eigenlijk weinig terecht. En het schaamtegevoel richting bekenden vanwege uw niet-onderhouden gazon, draagt daaraan ook echt niet bij.Veel keuze
Kort gezegd: er moet iets gebeuren in uw tuin om u happy te kunnen (blijven) voelen. Maar wát dan precies veranderd moet worden, is voor veel mensen een lastige kwestie. Een mooi terras en strakke of juist losse tuininrichting is alleen weggelegd voor creatievelingen, zo denken veel mensen. En niet voor mij. Daarnaast is er zoveel keuze op de tuinmarkt, dat veel mensen al spontaan keuzestress krijgen als ze een bouwmarkt of tuincentrum bezoeken.TerrasXXL: voor al uw voordelige terras- en tuinartikelen
Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Tuinieren of terrasverbouwing moeten je juist extra energie en plezier geven. Het gevoel dat uzelf in controle bent en een mooie achtertuin kunt creëren, voordelig en met zo weinig mogelijk moeite. Wij helpen u daarbij met ons overzichtelijke, hooggekwalificeerde aanbod aan voordelige terras- en tuinaccessoires. U vindt onze scherp op kwaliteit geselecteerde aanbod aan tuinartikelen en terrasproducten in onze webshop.

Productsoorten:

ons brede aanbodHet soort producten die TerrasXXL aanbiedt, is niet alleen voordelig, maar helpt u ook om uw complete tuin in te richten naar eigen stijl en smaak. Zo kunt u bij ons moderne en stijlvolle barbecues kopen, die naadloos aansluiten op de door u gewenste of reeds bestaande totaalinrichting van uw gazon. Wij verkopen bijvoorbeeld tal van stoere Yakiniku grill sets, die in nagenoeg elke tuinstijl passen en veel indruk zullen maken op uw gasten. Maar ook voor andere soorten en merken barbecues kunt u natuurlijk bij ons terecht!

Naast barbecues kunt u bij ons terecht voor tal van andere tuinproducten. U kunt onder meer denken aan tuinverlichting in allerlei soorten en stijlen, een rijk aanbod aan luxueuze of klassieke terrasverwarmingen, terras airco’s van hoge kwaliteit, insectendoders of fraaie, modieuze schaduwdoeken. Ons assortiment artikelen en producten voor uw eigen unieke en indrukwekkende terras, wordt door onze klanten enorm gewaardeerd vanwege de breedheid van het aanbod en de voordelige prijzen die wij vragen.

 

Uw perfecte terrasverwarming

Een mooi terras is heerlijk in de zomer, maar u wilt er graag ook kunnen zitten als de weersomstandigheden iets killer zijn. Een effectieve, goedwerkende terrasverwarming is dan een slimme oplossing om comfortabel in uw tuin te kunnen zitten.

Bij TerrasXXL kunt u diverse terrasverwarmingen kopen die precies bij uw smaak en wensen aansluiten. Zo verkopen wij modieuze en seizoensoverstijgende heaters van het kwaliteitsmerk Eurom, partytent heaters of de originele twee-in-één Heat en Beat van Eurom. De Heat en Beat is een unieke combinatie van Bluetooth Speakers mét een terrasverwarmer en doet het altijd goed bij uw gasten. Ook is dit systeem natuurlijk heerlijk om samen met uw partner in de vroege of late avond te genieten van warmte én romantische muziek. Ten slotte bieden wij nog andere, fraaie tafelheaters en parasolheaters aan, met name van het topmerk Eurom. In onze webshop koopt u dus een variatie van de mooiste modellen heaters voor concurrerende prijzen.

 

Fraaie tuinverlichting

Als de dagen korter worden heeft u aan terrasverwarming niet genoeg om een romantisch of gezellig avondje in de achtertuin door te brengen. Tuinverlichting is in de nazomer en vroege herfst even belangrijk als een goede heater. Onze geweldige tuinlampen zijn bedoeld om het najaar voor u te verlichten, letterlijk en figuurlijk. In onze webshop vindt u met name kwaliteitslampen van het merk Gacoli, zoals de Gacoli Checkmate, de Gacoli Manhatten of de Gacoli Monroe. Toplampen waarmee u in de avond goed voor de dag kunt komen! Houdt u bijvoorbeeld van een eenvoudig, maar stijlvolle lamp van klasse, dan kunt u kiezen voor de Gacoli Nomad Park RVS. Maar ook voor een wandlamp van Gacoli of de artistiek-moderne hanglamp Gacoli Monroe Pendant No.1 kunt u bij ons terecht.

Gacoli Manhattan No.2 Table TerrasXXL

Schaduwdoeken

In de zomer is het prettig als u schaduwplekken in uw tuin kunt creëren om even aan de hitte te ontsnappen. Dat kan op een effectieve manier met de flitsende schaduwdoeken in onze collectie. Bij ons koopt u tegen scherpe prijzen waterbestendige schaduwdoeken van het geweldige merk Nesling. Zo bieden wij mooie Nesling-doeken aan uit de Coolfit- en Dreamsail-serie, die in meerdere kleuren verkrijgbaar zijn. En uiteraard stellen wij onze moderne en stoere schaduwdoeken beschikbaar in de door u gewenste afmetingen. Neem snel een kijkje in de webshop van TerrasXXL om een goede indruk te krijgen van ons ruime en voordelige aanbod. En bestel meteen, dan heeft u uw favoriete product snel in huis!

Schaduwdoek Nesling TerrasXXL
Tuinonderhoud

Uw terrasinrichting is wellicht helemaal op orde als u de zojuist genoemde producten heeft aangeschaft. Maar schijn bedriegt. Ook het tuinonderhoud is van groot belang om met een lekker gevoel in de achtertuin te kunnen zitten. Om u volledig te ontzorgen, kunt u daarom ook bij ons terecht voor uw gras- en onkruidmaaiers – zoals de Eurom Accu Weedcleaner -, bladblazers, onkruidbranders, haspels, hogedrukreinigers, rioolslangen en schoonmaakapparaten.Insectendoders
Tot slot is het belangrijk om altijd insectendoders paraat te hebben als u in uw achtertuin bent. Vooral in augustus wemelt het van de wespen. Terwijl u rustig en relaxed wilt kunnen zitten, verstoort het gezoem van wespen en bijen uw rust. Insectendoders uit de Eurom Fly Away-serie kunnen dan soelaas bieden.U heeft het waarschijnlijk al door: in de webshop van TerrasXXL kunt u terecht voor werkelijk alles wat u nodig heeft om uw tuinervaring en terrasbelevenis compleet te maken. Bekijk daarom rustig onze producten en bestel ze online, zodat u uw favoriete artikelen snel in huis heeft!