De eerste gedachte die het woord tuinset oproept, is verbonden met het hebben van een eigen tuin. Gelukkig is dit echter geen vereiste, want ook zij die een ruimer balkon of een vaste plek op de camping hebben, kunnen veel plezier beleven aan een tuinset. De hamvraag voor allen is: “Wat is de ideale tuinset en waaraan moet hij voldoen?

Eisen aan de ideale tuinset

Een tuinmeubel staat maandenlang buiten, soms zelfs gedurende de herfst- en wintermaanden. Het materiaal van een tuinset moet daarom tegen ieder weertype bestand zijn. De enige uitzondering is een hevige storm, want daar kan zelfs de stevigste boom last van hebben. Verder moet een tuinset:
1. Goed zitten, met mooi weer zit u hier tenslotte vaak urenlang op.
2. Stevig zijn en niet na een tijdje wiebelen wanneer iemand opstaat.
3. Er mooi uitzien. Iets waar TerrasXXL oog voor heeft.
4. Niet te veel ruimte in beslag nemen. Iets wat voor een balkon of kleiner terras heel belangrijk is.
5. Groot zijn wanneer dat gewenst wordt. Met andere woorden de grootte moet flexibel zijn. Soms voldoet een mooie bank met twee stoelen, soms een heel tuinmeubel waarop heel wat personen goed kunnen zitten.
6. Niet ieder jaar weer geschuurd en gelakt moeten worden. Dus ook geen roestige schroeven of verbindingsstukken bevatten.
7. Lang mee kunnen, dit heeft vooral te maken met welk materiaal er gebruikt is.
8. En, natuurlijk, tegen een schappelijke prijs te verwerven zijn.

Tuinmeubel of tuinset?

Een tuinset is best snel gekocht. Staat hij er, dan blijkt pas of hij echt zo mooi is als gedacht en of hij aan alle verwachtingen voldoet. Het is daarom handiger om eerst na te gaan wat u graag zouden willen? Wordt het een tuinset of misschien een tuinmeubel? Een tweede belangrijke vraag is waarvoor een tuinmeubel moet dienen. Mogelijk is namelijk dat hij ook mee op vakantie gaat of zelfs alleen voor de camping gebruikt wordt. Dit maakt nogal een verschil, want een dergelijke tuinset zal voortdurend opgeborgen worden. Of hij dus de hele ‘mooi weer periode’ blijft staan of regelmatig opgeborgen wordt, bepaalt mede welke set het zal worden. Daarom maakt TerrasXXL ook onderscheid tussen een tuinset en een tuinmeubel. Dit laatste wordt over het algemeen geplaatst en blijft staan, als een verlengde van de woon- of eetkamer.

Is er zoiets als de ideale tuinset?

De ideale tuinset bestaat echt. TerrasXXL biedt namelijk de tuinset Britt aan. Hij is gemaakt van een kunststofvezel die Wicker genoemd wordt. Hij lijkt op het eerste gezicht op rotan, maar is veel steviger en tegen alle weersomstandigheden bestand. Hij is makkelijk te onderhouden en schoon te maken. Is stapelbaar, dus overal te gebruiken en biedt een zitdiepte, met kussen, van 45 centimeter. Een tuinset Britt bevat vier stoelen en een tafel. Deze zijn zo te stapelen dat er een leuke toren van iets meer dan tweeëneenhalve meter overblijft. Op die manier neemt hij weinig ruimte in beslag en is dus tevens ideaal voor op de camping. Hij is elegant en misstaat zeker niet op een balkon, is uitgevoerd in het antraciet, waardoor prachtige gekleurde kussensoogstrelend kunnen zijn. En, niet onbelangrijk, hij is modern. Tuinset Britt is dan ook meer een heus tuinmeubel. Britt biedt letterlijk alles wat je zoekt. Hij kan neergezet worden als tuinmeubel, worden opgeborgen, mocht dat noodzakelijk zijn, en gestapeld onder het afdak geplaatst worden. Bij TerrasXXLwordt hij voor een uiterst schappelijke prijs aangeboden, wat eveneens het plezier verhoogt. Dat maakt dit tuinmeubel, Britt, tot de ideale combinatie voor uw tuin, balkon of campingplek. Betaalbaar, oogt goed, handig en stevig. Zoek daarom niet langer naar die ideale set, maar kies gewoon voor de elegante tuinset Britt. Deze ideale set van Britt garandeert naast veel zitgenot ook een lange, zorgeloze, gebruikstijd.

Tuinset Britt Stapelbaar

Een tuinset kiezen

Natuurlijk is de prijs mede bepalend bij de keuze voor een tuinset. Daarbij dient u wel mee laten wegen dat een tuinset een investering is.Het kan daarom zeker geen kwaad om wat tijd te besteden aan het inwinnen van informatie. Zijn er vragen, bijvoorbeeld over de materialen die gebruikt worden? Of over het bestand zijn tegen koude? Leg ze aan de mensen van TerrasXXLvoor. Zij beantwoorden ze graag en met vakkennis. Het plezier aan de tuinset wordt daardoor vergroot. 

 

Klik hier om de tuinset te bekijken!