Gacoli Checkmate No.2 Table RVS

Gacoli – sfeervolle tuinverlichting

Het is een heerlijke, warme zomeravond en je hebt een feestje met je vrienden georganiseerd, in jouw achtertuin. Jullie zetten de barbecue aan en spelen gezellig een potje kaarten. Naarmate de tijd voorbij gaat, wordt het steeds donkerder en ook steeds frisser. Jullie kunnen steeds minder goed zien wat er op je kaart staat en op een gegeven moment zie je helemaal niets meer. Jullie zitten te bibberen op je stoel en besluiten maar binnen te gaan zitten. Jammer, nu zijn jullie ineens gestoord tijdens je spel en het was net zo gezellig buiten. De barbecue kun je ook niet mee naar binnen nemen. Oeps, toch maar tuinverlichting van Gacoli bij TerrasXXL aanschaffen?

TerrasXXL heeft lampen van het merk Gacoli, die duurzaam zijn en ook nog eens mooi ontworpen. Het merk Gacoli verkoopt onder andere hangende lampen, die heel leuk zijn om in een boom op te hangen. Het design van de lamp is modern in neutrale kleur. Trendy en sfeervol dus.

Gacoli verlichting, eenvoudig in gebruik, door snoerloze montage

Gacoli Checkmate No.2 Park White

Gacoli is een bedrijf dat gekeken heeft naar de problemen die er kunnen zijn rondom tuinverlichting. Eén van die problemen is de bekabeli

ng. Wanneer je licht aan wilt sluiten, moet je namelijk wel elektriciteit hebben. En als je dan eindelijk elektriciteit hebt, kun je je lampen niet zomaar overal neer zetten. Gacoli kwam tot de conclusie dat lampen op zonne-energie een uitkomst waren. In de lampen van Gacoli zit een systeem gebouwd, met zonnepanelen op hoge kwaliteit, duurzame LED-lampen en een intelligente accu. De verlichting van Gacoli laadt zichzelf dus op door de zonne-energie en hierdoor kun je ze overal neerzetten, in je boot, tuin, balkon en noem maar op. Dit scheelt je dus energiekosten en de kosten die je maakt om kabels aan te leggen.

Hoe werken die lampen van Gacoli dan precies? Iedere lamp heeft zijn eigen zonnecel, die aan de binnenkant van de lamp zit ingebouwd. D

oordat de lampenkap wit is, wordt er veel licht door gelaten. Het zonlicht zorgt ervoor dat de lamp van Gacoli zich vanzelf oplaadt, omdat er zonne-energie wordt opgewekt. Deze energie wordt opgeslagen in de accu. Ook bij bewolking wordt er energie opgewekt. De duurzame LED-lamp die in de verlichting zit, geeft ook nog eens warmte af. Als het ‘s avonds afkoelt, heb jij het nog heerlijk warm. Je hoeft dus geen elektrische kachel te kopen of een vuurtje te stoken om warm te blijven.

met de afstandsbediening

De Gacoli lamp kun je aan en uit zetten met de afstandsbediening en met een schakelaar. Het voordeel van een afstandsbediening is dat je niet helemaal naar buiten hoeft te lopen om de lamp aan en uit te doen. Sommige modellen van Gacoli hebben een schemerschakelaar, als het donker wordt dan gaat de lamp aan, dit is natuurlijk helemaal praktisch, want zo hoef je nooit zelf je lamp aan te zetten, het gaat gewoon automatisch.

Lampen van sterke materialen

Gacoli gebruikt sterke materialen, zoals RVS. Dit zorgt ervoor dat de lampen niet snel stuk gaan en dat ze wel een regenbui en windstoot kunnen verdragen. Voor mensen met een kleine schuur of weinig opbergruimte is dit ideaal, want de lampen van Gacoli kun je gewoon buiten laten staan. Dat is ook wel nodig, want de lamp moet ook nog opgeladen worden door zonne-energie. Het is ook fijn dat je de lampen van Gacoli elk seizoen kunt gebruiken, zelfs in de winter. Dit komt door de sterke materialen waarvan de lampen zijn gemaakt.

De tuinverlichting van Gacoli heeft een uniek ontwerp, dat geheel in Nederland wordt gemaakt. Er zijn verschillende modellen lampen verkrijgbaar. Bij TerrasXXL kunt u de lampen van Gacoli vinden op een poot, maar ook hangend of op een klein standaardje.
In het assortiment van TerrasXXL kunt verschillende modellen tuinverlichting van Gacoli vinden, groot, klein, lang, kort, breed en smal. Everything is possible, if it’s Gacoli.

Gacoli Checkmate No.2 Pendant

TerrasXXL heeft verschillende accessoires bij de tuinverlichting van Gacoli, bijvoorbeeld een voet voor een lamp. Als je de lampen eerst wilt zien, voordat je ze bestelt, kan dat in de winkel van TerrasXXL. Je kunt je lamp van Gacoli echter ook op de website van de winkel bestellen, de verzendkosten zijn € 5,95 en vanaf € 99,- besteding is het zelfs gratis. Niet tevreden? Dan kun je je product binnen 14 dagen weer terug sturen.

De voordelen van Gacoli tuinverlichting nog even op een rijtje:
– De lampen werken op zonne-energie, dat scheelt energiekosten
– De lampen zijn snoerloos, je kunt ze overal neerzetten
– De lampen zijn uniek in ontwerp
– De lampen zijn bestendig tegen kou, regen en wind
– De lampen hebben een afstandsbediening

Wil jij ook meer sfeer in je tuin en ‘s avonds nog wat kunnen zien? Bekijk dan de collectie van TerrasXXL toe en bestel de tuinverlichting van Gacoli. Klik hier om de collectie te bekijken!