schaduwdoek terrasxxl

Vindt u het ook zo fijn om in de zomer lekker buiten te genieten in uw achtertuin? Wel is het dan fijn om voldoende schaduwplekken te kunnen creëren, zodat u niet vol in de zon hoeft te gaan zitten wanneer u dit niet wilt. Echter kan het lastig zijn voldoende schaduw te creëren in uw achtertuin. Wij van TerrasXXL herkennen dit probleem en komen daarom met de tip Coolfit schaduwdoek neslingvoor het verkrijgen van meer schaduw: door gebruik te maken van schaduwdoeken. Graag leggen wij u uit wat deze schaduwdoeken zijn, welke typen schaduwdoeken TerrasXXL aanbiedt en welk type schaduwdoek perfect past in uw achtertuin.

Schaduwdoeken, wat zijn dat?

Allereerst is het van groot belang te weten wat een schaduwdoek is en wat deze voor uw tuin kunnen betekenen. Een schaduwdoek is daadwerkelijk een doek en deze kunt u boven uw terras bevestigen. Het schaduwdoek is zeker van dit moment: zo is het een plaatsvervanger van de parasol en heeft u geen last meer van een hinderlijke parasolvoet. Deze schaduwdoeken van Nesling kunnen bij TerrasXXL worden gekocht van verschillende stoffen en dikten, zodat deze perfect in uw tuin past. De type schaduwdoeken die TerrasXXL aanbiedt, zijn de Dreamsail, de Coolfit en de Harmonicaschaduwdoek van het merk Nesling.

De opvouwbare harmonicaschaduwdoek

Harmonica Schaduwdoek NeslingHet harmonicaschaduwdoek van Nesling staat erom bekend opvouwbaar te zijn, zodat uzelf kunt bepalen wanneer u wilt genieten van de schaduw of van de zon. Wanneer het nog koel is in de ochtend wilt u juist nog genieten van het zonnetje, terwijl dit midden op de middag vaak niet meer hoeft. De harmonica modellen van TerrasXXL zijn ook nog eens uitgerust met coolfit, zodat het onder de schaduwdoek niet warm aan zal voelen. Het doek is schimmelwerend en zeer gemakkelijk schoon te maken. Tevens is dit type schaduwdoek bestand tegen weertypes zoals wind en regen. TerrasXXL biedt de harmonicaschaduwdoeken van Nesling aan in de webshop in de kleuren antraciet, gebroken wit, zwart, limoengroen en zand.

Sterk stukje schaduwdoek: Dreamsail

De Dreamsail schaduwdoeken van het merk Nesling zijn ook te koop bij TerrasXXL. Dit type schaduwdoek is zowel in een driehoekige als rechthoekige vorm verkrijgbaar. De Dreamsail schaduwdoek staat erom bekend waterafstotend te zijn, waardoor u zelfs met een kleinere regenbui fijn buiten kunt blijven zitten. Hierdoor blijft u zowel droog als in de schaduw. Let er echter wel op dat de Dreamsail schaduwdoek geplaatst moet worden onder een bepaalde hoek, zodat het water op het schaduwdoek gemakkelijk naar de grond kan lopen wanneer het geregend heeft. Bij TerrasXXL hebt u de keuze uit een Dreamsail schaduwdoek van een driehoekig model met de afmetingen 4 x 4 x 4 meter. Ook zijn er in het assortiment vierkante modellen beschikbaar met de afmetingen van 5 bij 5 meter. Deze schaduwdoek is zowel verkrijgbaar in de kleur roze als de kleur crème.

De populaire Coolfit schaduwdoeken in ons assortiment

De Coolfit schaduwdoek bij TerrasXXL wint aan populairiteit. Het Nesling Coolfit schaduwdoek is gemaakt van sterk polyester, waardoor tot wel 90 procent van het schadelijke UV-licht wordt gefilterd. Tevens heeft u bij het plaatsen van de schaduwdoek geen last van een parasolvoet. De Coolfit modellen zorgen voor verkoeling in de schaduw. Zo wordt bij veel schaduwdoeken het zonlicht wel gefilterd, maar dringt de warmte toch door het doek heen. Dit is bij de Coolfit modellen niet het geval: een gekoelde omgeving wordt gecreëerd in de schaduw. Ook in dit geval biedt TerrasXXL het Nesling Coolfit schaduwdoek aan in de afmetingen 4 x 4 x 4 of 5 x 5, driehoekig of vierkant. De beschikbare kleuren voor beide afmetingen zijn zwart, limoengroen, zand, antraciet en gebroken wit.

Hoe bevestig je de schaduwdoek?

Nu er zoveel meer bekend is over wat een schaduwdoek is en welke soorten schaduwdoeken door TerrasXXL worden aangeboden, bevestigingsmateriaal neslingis het ook belangrijk te weten hoe deze schaduwdoeken in uw achtertuin worden bevestigd. Zo zijn er bij de doeken altijd een ketting, enkele spanmoeren en bouten benodigd. In de muur worden de platen met ogen bevestigd, waaraan de spanmoeren en kettingen de verbinding zullen leveren tot aan het schaduwdoek. Ook moeten enkele poten worden bevestigd in uw achtertuin, zodat het schaduwdoek goed opgevangen zal worden. Voor een uitgebreide montage handleiding en een video kunt u terecht bij TerrasXXL.

Bekijk hier de schaduwdoeken van TerrasXXL.