In de mooiere dagen van het jaar in Nederland willen we natuurlijk allemaal zo lang mogelijk genieten van het buiten zitten op een terras of in uw eigen tuin! Daarom is een terrasverwarming natuurlijk ideaal! Na het barbecueën nog even nagenieten op uw eigen terras of in de tuin!

 

Keuze uit verschillende soorten heaters

Bij TerrasXXL is er genoeg keuze wat betreft terrasverwarmers. U kunt kiezen tussen een elektrische terrasverwarmer of een terrasverwarmer op gas, gaat u voor een heater op gas? Dan zijn er ook weer twee mogelijkheden namelijk, een vuurtafel of een staande terrasverwarmer!

 

Elektrische terrasverwarmer

Wij gaan nu eerst naar de elektrische terrasverwarmers, die kunt u gemakkelijk ophangen in uw veranda of bij uw balkon. Heeft u die mogelijkheid niet om uw terrasheater op te hangen? Geen paniek u kunt er altijd een standaard bij bestellen, zo is die ook nog eens makkelijk te verplaatsen!

Weet u niet zo goed welke terrasverwarmer bij welke standaard hoort? Vraagt het gerust aan TerrasXXL. Wij hebben verschillende soorten elektrische terrasverwarmers in onze shop, zoals een tafelmodel, ideaal te verplaatsen en op te ruimen evenals het staande model!

 Terrasverwarming Elektrisch

 

Terrasverwarmer op gas

TerrasXXL verkoopt ook terrasverwarmers op gas natuurlijk, hierbij is de keuze uit een staande terrasheater of een vuurtafel. De vuurtafel is de laatste tijd niet meer weg te denken uit de hippe en trendy tuinen! Het geeft een extra sfeer in uw tuin en ook nog eens een aangename warmte! TerrasXXL verkoopt verschillende soorten vuurtafels van het merk Cosi Fires. Deze vuurtafels zijn zeer mooi qua design en ook nog eens super goed als het gaat om kwaliteit! De meeste terrasverwarmers zijn van het merk Eurom, zowel de elekrische als de gas heaters. Voor de Terrasverwarmers op gas is er keuze uit een tafelmodel en staande modellen, de Eurom Area Lounge heater is een ideale heater voor onder uw veranda. Deze is namelijk 139 centimer hoog, ideaal voor naast uw tuinset en veiliger natuurlijk. De Eurom flameheater 9000 is een echte eye catcher door zijn zichtbare vlam. Deze beide terrasverwarmers zijn ook nog een makkelijk te verplaatsen door de handige wieltjes aan de onderkant.

Terrasverwarming Gas

Veel mogelijkheden

TerrasXXL biedt dus veel mogelijkheden op het gebied van terrasverwarmers! Zoekt u een terrasverwarmer maar u weet niet zo goed wat u zoekt? Geen probleem TerrasXXL helpt u graag met uw vraag! U kunt altijd bellen of mailen! TerrasXXL bezorgt ook nog eens gratis boven de 99 euro, ondanks de grootte van het product! Kies de juiste terrasverwarmer voor de gezellige en aangename zomeravonden!