Cosidome sfeerlantaarn

Langer genieten in de late zomeravonden!

Het mooie weer is er weer in Nederland! Dat betekent barbecueën en lang genieten in de tuin, onder een terrasheater of bij een vuurtafel. Maar heeft u geen vuurtafel en mist u wel de sfeer in uw zithoek? Dan heeft TerrasXXL de uitkomst: sfeerlantaarns!
TerrasXXL heeft een nieuwe collectie sfeerlantaarns online staan! Deze sfeerlantaarns zijn van het merk Cosi Fires. Wij bieden nu vijf modellen aan in verschillende kleuren.

Verschillende modellen van Cosi Fires

De sfeerlantaarns werken allemaal op een gastouche die er simpel ingedraaid kan worden en ze branden op een vol gasblikje wel tot 6 uren lang!

Cosicement is een gaslantaarn met een hoogte van 38 centimeter en een diameter van 20 centimeter, deze lantaarn van Cosi Fires geeft een stoere industriële look dit komt doordat de Cosicement gemaakt is van beton!

Cosicement sfeerlantaarn

De Cosidome heeft daarin tegen een chique en stijlvolle uitstraling, de hoogte van de Cosidome is 45 centimeter! Deze gaslantaarn is gemaakt van metaal! Alle modellen worden compleet geleverd met kiezelstenen!

Cosicement sfeerlantaarn

De Cosiscoop is leverbaar in drie kleuren! In wit, zwart en olijfgroen, een echte eye catcher! Deze sfeerlantaarn van Cosi Fires is ook gemaakt van metaal met een mooie draaghendel is de cosicoop helemaal af. Voor de sfeervolle avonden ga je voor de Cosiscoop!

Cosiscoop sfeerlantaarn

Is de normale Cosiscoop toch te klein? Dan hebben we de grotere broer de Cosiscoop XL, deze sfeermaker heeft een hoogte van 30,5 centimeter en een diameter van 20 centimeter. De XL versie is alleen leverbaar in de kleur zwart. De Cosiscoop XL is ook gemaakt van metaal en wordt compleet geleverd met kiezelstenen, zo kunt u gezellig en sfeervol genieten in uw eigen tuin.

Cosiscoop XL sfeerlantaarn

Waarom hebben wij deze sfeerlantaarns?

De sfeerlantaarns bij TerrasXXL zijn allemaal van het merk Cosi Fires. Dit hebben wij gedaan omdat Cosi Fires voor kwaliteit staat! De vormgeving, het design is ook een groot pluspunt bij dit merk net als bij de vuurtafel van Cosi Fires.

Nieuw model vuurtafel

Dit jaar is er ook weer een nieuw model vuurtafel bijgekomen: de Cosiloft. Dit mooie design heeft een prachtige en strakke vormgeving, ondanks zijn mooie hoogte past er nog een gasfles in van vijf kilo. De Cosiloft is leverbaar in zes verschillende modellen. Er is keuze in drie verschillende kleuren bladen; grijs, groen en teak hout. Daarbij is weer de keuze uit een wit of zwart onderstel. Mogelijkheden genoeg! Met een gasfles van vijf kilo kan de vuurtafel wel 8 tot 10 uren branden!

Cosiloft teak blad zwart/wit onderstel