In de tuin is het altijd mogelijk om wat extra sfeer te creëren en dat kan zeker met een Cosi sfeerlantaarn. Een gezellig lichtpunt in de tuin dat ook stijlvol is qua uitstraling en ontwerp als de lantaarn niet brandt. Dat is waar de Cosi sfeerlantaarn voor staat. Het leuke van dit merk is dat er allerlei designs beschikbaar zijn die TerrasXXL uiteraard in het assortiment heeft opgenomen. Bovendien is de kwaliteit perfect doordat er hoogwaardige materialen gebruikt zijn voor de productie van elke Cosi sfeerlantaarn.

Variatie in design, kleur en hoogte

TerrasXXL biedt de gelegenheid de tuin, balkon of het dakterras nog gezelliger te maken en biedt een ruime variatie in design, kleur en hoogte van de sfeerlantaarns van Cosi. Deze tuindecoratie is een echte aanwinst en iedereen kan rekening houden met de eigen voorkeuren. Bijvoorbeeld met de voorkeur voor een Cosi sfeerlantaarn met een ronde vorm of met een meer hoekig design. Elke uitvoering is overigens voorzien van kiezelstenen. Bijvoorbeeld de Cosicement net als de Cosidome en de Cosiscoop. De kiezelstenen dragen eveneens weer bij aan extra sfeer en zorgen voor een stijlvolle afwerking van elke sfeerlantaarn van Cosi. Met betrekking tot de kleur is er eveneens de nodige variatie. Er zijn bovendien uitvoeringen die in meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Cosi Cement TerrasXXL

Licht op basis van gasblikje

De licht van een stijlvolle en chique Cosi sfeerlantaarn brandt lang op basis van een gasblikje. Hiermee kan het licht namelijk wel tot 6 uur branden. De gaslantaarn kan een vast plekje in de tuin krijgen. Er zijn echter ook uitvoeringen met draaghendels die gemakkelijk en veilig zijn te verplaatsen. Zo is het ook mogelijk om de Cosi sfeerlantaarn bijvoorbeeld mee te nemen naar de camping om daar voor extra sfeer en licht te zorgen. De gaslantaarns functioneren op basis van zogenoemde gascartouches die uiteraard net als de sfeerlantaarns van Cosi eveneens verkrijgbaar zijn bij TerrasXXL. Deze cartouches zijn uitgevoerd met een veiligheidsventiel en licht van gewicht. De Cosiscoop is een sfeerlantaarn van Cosi die draagbaar is en dus eenvoudig meegenomen kan worden. Dit model is in twee versies verkrijgbaar bij TerrasXXL, zoals in de vorm van Cosiscoop XL die 30,5 cm hoog is met een diameter van 20,5 cm. De standaard Cociscoop is een sfeerlantaarn van 30 cm hoog met een diameter van 16 cm en in drie kleuren verkrijgbaar.

Praktisch en simpel in gebruik

Het is heel simpel om het licht van de Cosi sfeerlantaarn te laten branden. Het gasblikje wordt onder de gaslantaarn geplaatst. Daarna kan de knop opengedraaid worden en gaat het licht branden door een lange aansteker te gebruiken. Een Cosi sfeerlantaarn brengt extra veel sfeer met zich mee en is ook zonder dat het licht brandt geweldige tuindecoratie om naar te kijken.