Met de producten van TerrasXXL geniet u optimaal van het buitenleven. Denkt u hierbij eens aan onze barbecues en de prachtige massieve buitenkeukens met granieten blad. De prachtige Yakiniku grill kamado is een eenvoudig te bedienen barbecue, waardoor een perfect resultaat eenvoudig te behalen is. De Yakiniku, het Japanse woord voor gegrild vlees, is een kamado grill naar het traditionele Japanse model. De mooie ovale vorm van de kamado zorgt voor een perfecte circulering van hete lucht. Doordat de toevoer van zuurstof eenvoudig regelbaar is bij de Yakiniku, kunt u in een handomdraai de juiste temperatuur bij het gerecht instellen. Zo is het bereiden van een sappig stukje vlees voor iedereen binnen handbereik! Bij TerrasXXL kunt u kiezen voor een handzaam klein formaat kamado grill, maar ook voor de grotere grill. De Yakiniku is naar wens leverbaar met onderstel en/of zijtafels. Hierdoor heeft u de perfecte werkhoogte en alle ingrediënten binnen handbereik. Wanneer u bij deze barbecues een pizzaplaat bestelt, is het bereiden van een heerlijke pizza en zelfs brood, een eenvoudig klusje geworden. De Yakiniku is dan ook de ultieme grill voor iedereen die houdt van een rokerig grillsmaakje. Met  de Woodchipper zorgt u er eenvoudig voor, dat vlees en vis, maar ook pizza of brood, een lekker rokerig smaakje meekrijgt.

Soorten barbecues

Naast de Yakiniku grill kamado is de Luberon buitenkeuken bij TerrasXXL een enorme topper! Deze prachtige buitenkeuken is leverbaar met of zonder barbecue. De Luberon van TerrasXXL is een robuuste buitenkeuken gemaakt van duurzaam massief eikenhout. Het hout is behandeld met witte olie, waardoor een beschermend laagje ontstaat. De Luberon wordt geleverd in drie losse units, waardoor de buitenkeuken naar eigen wens is op te stellen. Voor twee van de units worden prachtige zwart granieten bladen bijgeleverd. Wanneer u de Luberon onder een overkapping of luifel plaatst, zult u er zeker lange tijd van kunnen genieten. Op deze wijze combineert u het vertoeven in de buitenlucht met het gemak die u zult ervaren wanneer u al uw keukenbenodigdheden onder handbereik heeft. Naast de barbecues en buitenkeukens vindt u bij TerrasXXL ook diverse accesoires. Hierbij kunt u bij de categorie barbecues denken aan pizzaplaten, verhoogde grillroosters, onderstellen, woodchippers en beschermhoezen. Bij de categorie buitenkeukens biedt TerrasXXL de mogelijkheid voor het gelijkertijd meebestellen van een barbecue.