Ontdek de duurzame tuinverlichting van Gacoli! TerrasXXL presenteert de duurzame tuinverlichting van Gacoli. Met deze design buitenlampen brengt u het licht in uw tuin waar u het wilt, want deze duurzame tuinverlichting heeft namelijk geen elektriciteit nodig. De unieke lampen halen hun voeding volledig uit zonne-energie! Bent u op zoek naar sfeervolle LED lampen om uw terras, oprit, buitenkeuken of balkon te verlichten? Kies dan voor de snoerloze tuinverlichting van Gacoli.

Multi inzetbare tuinverlichting zonder stroomvoorziening

Als u de duurzame tuinverlichting van Gacoli hebt aangeschaft, komen er verder geen energiekosten meer bij. Dat scheelt mooi in uw portemonnee en is bovendien goed voor het milieu. Gacoli tuinverlichting van TerrasXXL zet of hangt u daar waar u een lamp nodig hebt. U hoeft zich nooit meer druk te maken over de aanleg van kabels in de grond of te werken met onveilige verlangsnoeren. Neem eens een kijkje bij de verschillende modellen die TerrasXXL van deze revolutionaire buitenverlichting in het assortiment heeft.

Hoe werkt de snoerloze tuinverlichting?

Iedere Gacoli tuinlamp is uitgevoerd met een energy management unit (EMU) waarmee het zonlicht efficiënt wordt opgeslagen in een slimme accu. Er zijn verschillende lampen verkrijgbaar met een trekschakelaar en zelfs met een afstandsbediening met dimmer. Schakel de buitenverlichting in wanneer u dat wenst, of maak gebruik van de handige automatische schakelaar die ervoor zorgt dat de lamp gaat branden zodra de schemering invalt.

Genieten van sfeervolle warm witte tuinverlichting

Met de Monroe staande tafellamp creëert u die gezellige sfeer uit de huiskamer heel eenvoudig op uw terras of balkon. De Nomad Park serie is ideaal om uw tuinpad efficiënt en stijlvol te verlichten. Alle buitenlampen zijn uitgevoerd in wit kunststof en RVS. Hierdoor zijn de lampen goed bestand tegen alle weersinvloeden. De design tuinverlichting kan dus gewoon het hele jaar buiten blijven staan. Natuurlijk kunt u de buitenverlichting ook meenemen als u op vakantie gaat met de boot, tent of caravan. Dan bent u overal en altijd verzekerd van een goede verlichting.

Duurzame tuinverlichting voor restaurant en café

Ook de horeca heeft deze duurzame tuinverlichting inmiddels ontdekt. Op menig terras komt u deze sfeervolle lampen al tegen. De snoerloze tuinverlichting is immers perfect om gemakkelijk en snel te verplaatsen als het terras op een andere manier ingedeeld moet worden. Of het nu gaat om staande lampen, hangende lampen of tafellampen, alle modellen zijn snel en voordelig te bestellen bij TerrasXXL.