Met een terrashaard van TerrasXXL zorgt u voor een behaaglijke sfeer en een aangename warmte in uw tuin. In ons assortiment hebt u daarom de keuze uit diverse trendy modellen van topkwaliteit. U maakt het extra gezellig met een vuurkorf, vuurschaal of een terrashaard die tevens te gebruiken is als barbecue. Wilt u in de zomermaanden genieten van een knapperend haardvuurtje zodat u nog net een paar uurtjes langer buiten kunt blijven zitten? Dan is een terrashaard of een vuurschaal de perfecte oplossing. Of u nu een groot of een klein terras beschikbaar heeft, er is altijd een passend model te vinden.

Een verplaatsbare vuurkorf van TerrasXXL

Bent u op zoek naar een mooie terrashaard die ook nog eens gemakkelijk te verplaatsen is? Dan is bijvoorbeeld de Livin Flame Mani een uitstekende optie. Deze strak vormgegeven metalen vuurkorf is, dankzij de beperkte afmetingen, eenvoudig daar plaatsen waar u het wenst. Misschien wilt u liever in de vlammen staren van de Livin Flame Boro? Een fraaie combi vuurkorf die standaard geleverd wordt met een handig barbecue rooster. Deze multifunctionele terrashaard is bovendien aan de onderzijde dicht en laat dus geen brandplekken op uw terras of gazon achter.

Verwarm uw terras met een veilige tuinhaard

Een deels gesloten terrashaard, waarbij de rook door een pijp naar boven wordt afgevoerd, is zowel praktisch als extra veilig. Een dergelijke haard is bovendien een echte blikvanger op uw terras. Bij TerrasXXL vindt u de stoere Durban, een zwarte terrashaard die volledig is uitgevoerd in duurzaam metaal. Hij staat stabiel en veilig op drie stevige poten en is echt een tijdloze terrashaard die gemaakt is om vele jaren van te genieten. Maak u keuze uit de diverse modellen met een kachelpijp, die tevens geschikt zijn om grotere houtblokken in te stoken. Met een solide vuurkorf of terrashaard van TerrasXXL kunt u in ieder seizoen optimaal van het buitenleven genieten.

Kies een bescheiden of juist een grote terrashaard

Een vuurschaal is een kleiner type terrashaard waarin u open kunt stoken. Een vuurschaal is doorgaans uitgevoerd met handgrepen, waardoor een dergelijk model simpel te verplaatsen is. Een ideale haard om bijvoorbeeld mee te nemen naar uw vakantieadres. Bestel zo’n voordelige vuurschaal bij TerrasXXL als u er altijd knus en lekker warm bij wilt zitten. Kies voor het luxe model Endo als u over een ruim terras beschikt. De Endo is een terrashaard en barbecue ineen, geplaatst in een handige loungetafel waarop u de hapjes en drankjes kwijt kunt. Echt een aanwinst als u het buitenshuis ook graag genoeglijk maakt!