yakiniku grill kamadoYakiniku grill barbecue

Bij Terrasxxl.nl vindt u een mooi assortiment Yakiniku grill barbecues. De Yakiniku, het Japanse woord voor gegrild vlees, is een kamado grill naar traditioneel Japans model. De temperatuur van de Yakiniku is op een eenvoudige manier en heel nauwkeurig te regelen. De zuurstoftoevoer is namelijk verdeeld in maateenheden. Op die manier kan dan elke keer opnieuw dezelfde tuchttoevoer worden ingesteld. Zo grillt u op hoge temperatuur het vlees om het vervolgens op lage temperatuur verder te laten garen.Tevens zorgt de ovale vorm ervoor dat de hete lucht goed kan circuleren. De barbecue, vanaf de 19 inch, is gemaakt van 33 mm dik keramiek waardoor hij de hitte goed vasthoudt. Het vooordeel hiervan ten opzichte van de veel gebruikte open barbecues, waarbij zuurstof vrij spel heeft, is dat het houtskoolverbruik hierdoor wel 50 tot 70 procent wordt verminderd. Door het dikke en kwalitatief goede keramiek is de grill bestand tegen alle weersomstandigheden en temperatuurschommelingen. Zelfs in de winter staat deze kamado grill voor u klaar. Al het roestvrijstaal dat is verwerkt in de Yakiniku is van het type 304, de beste keus als het om hittebestendigheid gaat. Doordat de schoorsteen van de grill eveneens is gemaakt van het roestvrijstaal 304 zal deze, in tegenstelling tot de gietijzeren variant, niet roesten. De meegeleverde viltrand van onbrandbaar materiaal zorgt ervoor dat de afsluiting van de barbecue  optimaal is. Yakiniku de barbecue voor op uw terras.

Flameheater 9000Terrasverwarming

De zon gaat onder en een heerlijke, warme zomerdag loopt op zijn einde. Dit betekent echter niet dat u zich moet verplaatsen naar binnen. Zelfs na zonsondergang kunt u nog genieten van het buitenzijn, in de aangename warmte van een terrasverwarmer. Terrasxxl.nl biedt een ruim assortiment terrasverwarmers, zowel voor het kleinere als het grote terras. Daarbij heeft u nog de keuze uit een elektrische verwarmer of een verwarmer op gas. Welke van de twee het gaat worden hangt samen met uw wensen en de mogelijkheden ter plaatse. Zo is de ruimte waar de heater gebruikt gaat worden van belang voor uw beslissing. Is er een stopcontact ter plaatse of wordt er één aangelegd, dan kan de keuze op een elektrische verwarmer vallen. Wilt u echter de verwarmer op meerdere plaatsen kunnen gebruiken, dan is de keus voor een heater op gas een goede optie. Een gasfles plaatsen en de verwarmer doet zijn werk. In ons brede assortiment is er voor iedere wens en budget een passende keus

TerrasXXL GacoliTuinverlichting

Een aangename  en gezellige sfeer creëert u heel eenvoudig met de tuiverlichting van Gacoli. Er is toch niets magischer dan op een zwoele zomeravond te tafelen in de zachte avondbries en met een sfeervolle buitenlamp van Gacoli. Tuinverlichting op zonne-energie is de trend voor de toekomst. De speciale Energy Management Unit (EMU) in de buitenlamp zorgt ervoor dat energie uit het daglicht zal worden opgenomen. Vervolgends wordt deze energie omgezet naar warm witte ledverlichting. Aanleg van allerlei kabels behoort tot het verleden, de lampen zijn eenvoudig overal te plaatsen. Zo creëert u in een handomdraai een sfeervol terras of balkon. Terrasxxl.nl heeft meerdere collecties van Gacoli in haar assortiment, o.a. de Checkmate, Manhattan, Monroe, Nomad en de Roots serie. Zo is er voor ieder wat wils.

TerrasXXL Schaduwdoek

Schaduwdoeken

Het gebruik van schaduwdoeken is reeds een echte trend, die is overgewaaid uit Australë. Heerlijk genieten van de zon door op een eenvoudige manier schaduw te creëren met een schaduwdoek. Het is een snelle manier om een sfeervol plekje in uw tuin te vormen. Geen gesleep met een zware parasol en geen parasolvoet die toch altijd weer in de weg staat. Bovendien hoeft u het voor de prijs ook niet te laten. Een schaduwdoek is veelal goedkoper dan een parasol of zonnescherm. Terrasxxl.nl heeft een ruims assortiment schaduwdoeken in haar collectie, in diverse kleuren en maten. In de Nesling Coolfit Harmonica, de  Schaduwdoek Coolfit of de Dreamsail serie vind t u ongetwijfeld een schaduwdoek die voldoet aan de door u gestelde eisen.

Tuinonderhoud

Niet alleen voor de aankleding van uw tuin kunt u terecht bij Terrasxxl.nl, maar ook voor de diverse onderhoudsproducten bent u bij ons aan het juiste adres. Zo kunt u bij ons een collectie onkruidverdelgers vinden van het merk Eurom. Of u nu de voorkeur geeft aan een elektrische onkruidborstel, een onkruidbrander op gas, of toch liever met een onkruid sprayer werkt, voor iedere voorkeur hebben wij het juiste artikel. Eveneeens is een slanghaspel van Terrasxxl een handig hulpmiddel in uw tuin. Of het nu voor het bewateren van pot of border is, of voor het schoonmaken van uw terras, voor een haspel aan de muur of als haspelwagen zult u bij ons eveneen slagen. Wanneer u toch liever wat meer kracht bij het schoonmaakwerk gebruikt, dan maakt u met een hogedrukreiniger van Terrasxxl een juiste keus. Diverse krachtige reinigers van Eurom staan bij ons gerangschikt in de shop. Wanneer in de herfst de blaadjes weer vallen loont het de moeite om eens een kijkje te nemen bij onze bladblazers. Wanneer u toch liever de bladeren gelijk opzuigt, is een bladruimer een goede keus. Met de producten van Terrasxxl ziet uw tuin of terras er het hele jaar uit om door een ringetje te halen!