Op zoek naar goede en betaalbare terrasverwarming? Bij TerrasXXL vindt u eenvoudig terrasverwarming die past bij uw wensen, smaak en budget. In het ruime assortiment vindt u veel verschillende soorten terrasverwarming, die ieder zo hun voor- en nadelen hebben.

Elektrische terrasverwarming

Elektrische terrasverwarming is tegenwoordig heel populair. Ook bij professionele horecaterrassen zie je deze vorm van terrasverwarming vaak terug. Een elektrische terrasverwarmer heeft dan ook veel voordelen. Deze heeft geen gas of hout nodig om warmte te genereren. Een stopcontact in de buurt is voldoende. Elektrische terrasverwarming heeft geen speciale ventilatie nodig, waardoor u deze zowel buiten als binnen kunt gebruiken. In ons assortiment elektrische terrasverwarming vindt u ook sfeervolle partytent-heaters en tafelheaters die ook voor binnen geschikt zijn. Daarnaast is elektrische terrasverwarming voordelig: voor een paar tientjes heeft u al een mooi basismodel.

Terrasverwarmers op gas

Als u graag een groot oppervlak wilt verwarmen, is een terrasverwarmer op gas van TerrasXXL een goede keuze. Deze heeft namelijk meer kracht dan een elektrische terrasverwarmer. Bovendien is de brandstof voordeliger dan elektriciteit. De gasterrasverwarmer zelf is vaak wel wat prijziger dan de elektrische varianten. Maar de rode gloed die deze terrasverwarmers uitstralen, is wel heel sfeervol. Een terrasverwarmer op gas is niet geschikt om in afgesloten ruimtes te gebruiken. Deze is wel ideaal voor het verwarmen van grote oppervlakken in de buitenlucht, al dan niet onder een overkapping.

Terrashaarden

Weinig is sfeervoller dan een zacht knapperend haardvuurtje. Wilt u hier buiten van kunnen genieten? Dan is een terrashaard van TerrasXXL dé manier om snel sfeer en warmte te creëren op uw terras. In ons gevarieerde assortiment terrasverwarming vindt u terrashaarden in veel verschillende soorten en maten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een deels afgesloten terrashaard die de rook naar boven afvoert, maar u wel zicht geeft op het sfeervolle haardvuur. We hebben ook diverse vuurkorfmodellen, die lekker compact zijn. Hier kunt u met een groepje omheen zitten, omdat deze vanuit alle hoeken zicht geeft op de gezellige vlammen en natuurlijk warmte afgeeft.

Vuurtafels

Vuurtafels zien we tegenwoordig ook op veel plekken terug. Deze terrasverwarming is dan ook stijlvol, trendy en prettig in het gebruik. Ze werken op gas en kunnen op ieder moment eenvoudig aangestoken worden. Deze geven het sfeervolle effect van dansende vlammetjes, die vanuit alle hoeken zichtbaar zijn. Ook de warmte verspreidt zich optimaal rond de vuurtafel. Van vonken of asresten heeft u bovendien geen last. Dit maakt een vuurtafel heel gebruiksvriendelijk en veilig. Bovendien heeft u nooit last van teveel rookontwikkeling. Daarnaast geeft een vuurtafel uw terras een hele hippe en strakke look.