Gratis kunstgras stalen aanvragen bij Terras XXL

Bij Terras XXL bent u aan het juiste adres voor de allermooiste soorten kunstgras, waarmee u uw tuin of balkon weer helemaal kunt laten schitteren. Nu is natuurlijk wel de vraag: welke variant van ons kunstgras kiest u? Om het antwoord zo eenvoudig mogelijk voor u te maken, bieden we u de gelegenheid voor het aanvragen van gratis stalen. Vraag ze aan via onze website en vervolgens sturen wij u direct een aantal verschillende soorten kunstgras op. Hiermee kunt u zelf kijken en uitproberen welke grassoort het beste past in uw buitenruimte.

Welke soorten kunstgras heeft Terras XXL op voorraad?

Ons assortiment is zeer gevarieerd en bestaat uit alleen de mooiste en beste kunstgras varianten. Zo kunt u onder meer kiezen uit diverse kleuren groen, van zeer licht tot behoorlijk donker. We hebben zelfs kunstgras met een lichte gele nuance, zodat het gras vrijwel niet van echt te onderscheiden is. Net zoals bij echt gras, kunt u bij ons ook terecht voor kunstgras in diverse poolhoogtes. Dit geeft de hoogte van de grassprietjes aan. Kies bijvoorbeeld voor kunstgras van 15, 20, 26, 30 of 35 millimeter hoog. Om het gras zo natuurlijk mogelijk te laten ogen, zijn de sprietjes niet allemaal precies even lang. Verder is het fijn om te weten dat onze soorten kunstgras voor ieder budget toegankelijk zijn. De prijzen van de verschillende varianten liggen tussen de €11,95 en €22,95. Zoals gezegd zijn de kunstgras stalen die u bij ons kunt aanvragen helemaal gratis, dus in eerste instantie kunt u de portemonnee dus gerust even dicht laten!

Waarom kiezen voor kunstgras?

Veel mensen hebben nog altijd het idee dat kunstgras er ontzettend onnatuurlijk uitziet en hebben het beeld van stugge, felgroene plastic sprieten. Tegenwoordig heeft kunstgras echter een enorme transformatie doorgemaakt, waardoor het inmiddels veel meer lijkt op echt gras. De kunstgrasmat van nu bestaat uit talloze sprietjes in diverse groentinten en meerdere lengtes. Het heeft als enorm voordeel dat het nauwelijks onderhoud vergt. U hoeft het niet te maaien, te verticuteren of te bemesten, maar kunt eenvoudig volstaan met hier en daar een schoonmaakbeurtje. Hiervoor kunt u een bezem of in sommige gevallen zelfs de stofzuiger gebruiken. Kies daarom ook voor het gemak van natuurlijk ogend kunstgras van Terras XXL en vraag vandaag nog uw gratis kunstgras stalen aan!

Hoe werkt het aanvragen van de gratis kunstgras stalen bij Terras XXL?

Terras XXL is gevestigd in Wolvega en we begrijpen dat deze locatie niet voor iedereen om de hoek ligt. Toch willen we u graag laten kennismaken met onze prachtige soorten kunstgras. Daarom kunt u op onze website direct een aantal gratis stalen aanvragen. Vul hiervoor het aanvraagformulier in en vervolgens ontvangt u van ons zo snel mogelijk een vijftal verschillende kunstgras stalen. Leg ze in uw tuin of op uw balkon, kies de mooiste uit en bestel vervolgens direct uw ideale kunstgras variant!

Klik hier om de gratis stalen aan te vragen