Eurom Force 1400 TerrasXXL

Reiniging terras

In het voorjaar ziet u plotseling hoe groen en vies het terras is geworden tijdens de wintermaanden. Het wordt tijd om de handen uit de mouwen te steken en de reinigingsklus aan te pakken. Het schoonmaken met een hogedrukspuit zal dit werk zienderogen makkelijker maken. Het terras wordt blinkend schoon en zal zonder al te veel moeite maanden schoon blijven. De hogedrukspuit van Eurom is van hoge kwaliteit en geschikt voor vele schoonmaakklussen.

Waar kun je de hogedrukreiniger voor gebruiken?

Een hogedrukreiniger van goede kwaliteit kan ook gebruikt worden om andere klussen te klaren. Denk maar eens aan de kliko die regelmatig stinkt wanneer deze onvoldoende wordt gereinigd. Ook wanneer de auto een schoonmaakbeurt nodig heeft, is de hogedrukreiniger van terrasxxl een prima hulpmiddel. Terrasxxl heeft een ruim assortiment hogedrukreinigers die allemaal hun diensten al hebben bewezen.
De Eurom Force 1400
Een handig formaat hogedrukreiniger die licht van gewicht is maar een behoorlijke kracht heeft. In een mum van tijd uw terras weer netjes en uw auto weer schoon. De accessoires die bij deze reiniger zitten kunnen simpel worden gebruikt om bijvoorbeeld de terrasstoelen schoon te maken. De betaalbaarheid van dit apparaat maakt het extra aantrekkelijk om tot aankoop over te gaan.

Tips wanneer u een hogedrukreiniger gaat gebruiken

– De terrasreiniger is ook prima geschikt om de gevel van een woning schoon te maken.
– Er bestaan reinigingsmiddelen waarmee je insecten kunt verwijderen van tegels,
brommers, fietsen en auto’s. Samen met hogedruk extra schoon!
– U mag nooit op kwetsbare producten spuiten. Probeer de hogedrukreiniger eerst
rustig uit en kijk wat de waterdruk doet. Spuiten op een afstand van 20 à 30 cm.
geeft goede resultaten.

Terrasxxl levert kwaliteit

De hogedrukreinigers van Eurom leveren voor elke schoonmaakklus de juiste accessoires. De Force 1800 heeft een vuilfrase en een terrasreiniger, standaard in de uitrusting. Op alle hogedrukreinigers zit twee jaar garantie en u kunt direct met de klus beginnen, omdat alle accessoires aanwezig zijn. De stevige wielen zorgen er voor dat de reiniger gemakkelijk kan worden verplaatst. Aan de voorzijde kan de slang handig worden opgerold.
De hogedrukreinigers die terrasxxl in het assortiment heeft zijn duurzaam en betaalbaar.

Aansluiten van de hogedrukreiniger

Het aansluiten van de hogedrukreiniger gaat op eenvoudige wijze door gebruik te maken van een stroompunt. De lengte van de waterslang mag niet te lang zijn.
De hogedrukreiniger is voorzien van een standaardlans. Deze kan verwijderd worden om voor de juiste klus het juiste reinigingaccessoire  aan te sluiten.
Trek beschermende kleding aan en ga tegel voor tegel te werk. Nooit de reiniger aanzetten wanneer er geen watertoevoer is.
De vuilfrase of terrasreiniger is het meest geschikt om straatwerk schoon te maken.
Uit voorraad leverbaar
Alle hogedrukreinigers zijn op voorraad. Vragen over gebruik of advies omtrent bestelling en betalen kunnen altijd via email worden gesteld. Binnen 14 dagen heeft u recht om te retourneren.
Gemakkelijk on-line bestellen en veilig betalen.
Kijk voor meer informatie op de website of neem contact op.