Kunstgras tuin

Een kunstgras tuin zorgt ervoor dat je echt nooit meer gras hoeft te maaien. Een kunstgras tuin betekent dat je altijd een groen uitzicht hebt. De natuur komt tot leven, maar zonder dat je er enig onderhoud aan hoeft te besteden. De mogelijkheden zijn gevarieerd, zodat er met vele wensen rekening te houden is. Bijvoorbeeld met een strak gazon om vooral naar te kijken en te genieten. Of met een kunstgras tuin waar je kinderen op spelen.

Er zijn alleen maar voordelen als je een keuze maakt voor een kunstgras tuin. Zelfs als het gaat om de kleur heb je de keuze uit verschillende tinten groen.

Moderne kunstgras tuin

Het is niet vreemd dat steeds meer mensen de keuze maken voor een kunstgras tuin. Zo blijft er tijd over om echt van je vrije tijd te genieten. Elke keer het gras maaien als je net even aan rust toe bent, is gewoon niet prettig. Bovendien groeit het gras sneller dan je denkt en sta je een week later weer achter de grasmaaier. Dat hoeft niet meer als je kiest voor een moderne kunstgras tuin. Modern omdat het grastapijt aan de eisen van deze tijd voldoet en dus natuurlijk oogt en aangenaam aanvoelt. Het grote voordeel is ook dat het kunstgrastapijt prachtig blijft.

Het verkleurt niet en er groeit ook geen onkruid omhoog net als dat er geen molshopen verschijnen. Die zie je dan misschien nog wel bij de buren die gewoon gras hebben.

Ruime keuze uit graslengtes en groentinten

TerrasXXL biedt de gelegenheid om je kunstgras tuin naar je eigen wensen in te richten. Daarom bieden wij een diversiteit aan grastapijten met keuze uit diverse graslengtes en uiteenlopende tinten groen. Dan is er nog een voordeel en dat is dat de prijs voor je nieuwe kunstgras tuin bij ons echt laag is. Zo komen wij ook nog eens tegemoet aan een brede doelgroep met verschillende budgetten. Het hoeft helemaal niet duur te zijn om het grasveld in je tuin om te toveren tot een moderne kunstgras tuin. Of alle tegels of stenen eruit te halen en voortaan van een natuurlijke aanblik in je tuin te genieten. 

Vraag gratis een staal pakket aan

Uit het aanbod met vijf soorten kunstgras is het misschien nog lastig om een keuze te maken. Daarom biedt TerrasXXL de gelegenheid om een gratis staal pakket aan te vragen. Met het stukje kunstgras in de hand ga je even naar buiten de tuin in. Dan zie je met het licht op de kleur en de dichtheid en lengte van de polen of je de goede keuze hebt gemaakt. Voor wat betreft de kwaliteit is dat zeker al het geval. Wij bieden namelijk 100% kwaliteit kunstgras tuin. Wil je niet online bestellen? Kom dan naar de showtuinen van onze winkel in Wolvega.