Wie zijn wij?

Home / Wie zijn wij?

Over TerrasXXL

De naam zegt het natuurlijk al: TerrasXXL is een grote webshop waar u terechtkunt voor al uw tuinmeubilair, onderhoudsproducten en tuinaccessoires. Wij zijn een jong bedrijf dat het liefste altijd inspeelt op de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van tuinen. Dat betekent dat wij nieuwe technologieën in de gaten houden, maar dat we bij TerrasXXL ook een oog hebben voor stijlvol tuininterieur. U bent bij ons dus aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar trendy meubelstukken en innoverende onderhoudsmaterialen. Al onze producten zijn van de beste kwaliteit, dus u weet zeker dat u lang plezier heeft van uw aankopen.

Onze uitgebreide collectie

Iedereen heeft een andere smaak en andere wensen. Dat is de reden waarom u bij TerrasXXL allerlei verschillende soorten tuinartikelen kunt vinden. Van inrichting tot onderhoud: u kunt voor alles bij ons terecht. Onze uitgebreide collectie bestaat uit verschillende productgroepen:

  • Kunstgras
  • Sfeerlantaarns
  • Buitenkeukens
  • Vuurtafels

Binnen deze productgroepen vindt u verschillende collecties waar u uit kunt kiezen. Zo kunt u bij de barbecues kiezen tussen een grote buitenkeuken, maar u kunt ook een traditionele Japanse barbecue aanschaffen. Deze veelzijdigheid is in iedere categorie terug te vinden, dus u kunt uw tuin inrichten op de manier die u wilt. Wij houden rekening met verschillende stijlen en smaken, want TerrasXXL is een tuinwinkel voor iedereen. Over de prijzen hoeft u zich trouwens ook geen zorgen te maken. Wij zorgen ervoor dat al onze producten scherp geprijsd zijn. Het is dus voor iedereen haalbaar om een moderne en stijlvolle tuin in te richten met innoverende tuinartikelen.

De voordelen van TerrasXXL

Bij TerrasXXL weet u altijd zeker dat u kwaliteit in huis haalt. Wij zorgen er namelijk voor dat al onze producten aan de hoogste eisen voldoen. Dit betekent dat de materialen lang mooi blijven en weer en wind kunnen doorstaan. Deze liefde voor kwaliteit is slechts één van de voordelen van onze webshop. Bij TerrasXXL vinden we het namelijk ook belangrijk om vernieuwende producten aan te bieden. Wij volgen de laatste ontwikkelingen dan ook op de voet en zorgen ervoor dat u innoverende tuinproducten kunt vinden in onze webshop.

Het bieden van een goede service is ons belangrijkste doel. TerrasXXL is daarom gevuld met producten die u binnen de kortste keren in huis kunt hebben. Wij leveren snel en geven ook duidelijk aan wanneer u uw nieuwe tuinartikelen kunt verwachten. Heeft u een vraag over een van onze producten of over uw geplaatste bestelling? Dan staan wij altijd voor u klaar. Wij zijn gemakkelijk en snel te bereiken en kunnen u direct helpen wanneer u vragen heeft.

Bestel uw tuinbenodigdheden dus bij TerrasXXL wanneer u op zoek bent naar:

  • Kwalitatieve producten
  • Producten die innoverend en vernieuwend zijn
  • Een snelle levering van uw producten
  • Een webshop waar u snel en direct mee kunt communiceren